Kalender

Eindpresentatie ROC Nijmegen

Lux Nijmegen, Mariënburg 38-39, 6511 PS Nijmegen11:00

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van ROC Nijmegen mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers . Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 26 januari! De filmpresentatie vindt plaats in Lux Nijmegen; Mariënburg 38-39, 6511 PS in Nijmegen (aanvang 11:00 uur).

26
January
2024

Eindpresentatie Odulphus

Ristobar29, Willem II straat 29, 5038BA Tilburg12:15

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van Odulphus Tilburg mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers . Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 23 november! Voor de vertellers is er een high tea om 12:15 uur. Daarna begint de filmpresentatie in Cinecitta; Willem II straat 29, 5038 BA in Tilburg (aanvang 13:30 uur). Daar is iedereen welkom. Als u wilt komen, zou u dan willen laten weten of u naar de high tea komt en/of naar de film?

23
November
2023

Eindpresentatie Scalda

De Houttuinen, Achter de Houttuinen 30, 4331 NJ Middelburg13:30

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van Scalda Middelburg mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers . Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 21 november! Voor de vertellers is er een high tea om 13:30 uur. Daarna begint de filmpresentatie in Cinema Middelburg; Achter de Houttuinen 30, 4331 NJ in Middelburg (aanvang 14:30 uur). Daar is iedereen welkom. Als u wilt komen, zou u dan willen laten weten of u naar de high tea komt en/of naar de film?

21
November
2023

Eindpresentatie RSG De Borgen

Winsinghof, Brink 10, Roden13:15-14:45Rolstoeltoegankelijk

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van RSG De Borgen mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers . Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 15 juni! Voor de vertellers is er een high tea om 13:15 uur. Daarna begint de filmpresentatie (aanvang 14:15 uur). Daar is iedereen welkom. Als u wilt komen, zou u dan willen laten weten of u naar de high tea komt en/of naar de film?

15
June
2023

Eindpresentatie Yuverta

De Beren, Raadhuisplein 3, Hoofddorp13:30-15:30

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van Yuverta Aalsmeer mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers . Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 30 mei! Voor de vertellers is er een high tea om 13:30 uur. Daarna begint de filmpresentatie in Kinepolis; Raadhuisplein 12 in Hoofddorp. (aanvang 15:00 uur). Daar is iedereen welkom. Als u wilt komen, zou u dan willen laten weten of u naar de high tea komt en/of naar de film?

30
May
2023

Eindpresentatie Odulphus College

Restaurant De Beren, Olympiaplein 1, Tilburg15:00-16:30Rolstoeltoegankelijk

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van het Odulphus College mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers . Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 23 mei! Voor de vertellers is er koffie/thee met wat lekkers, om 15:00 uur. Daarna begint de filmpresentatie in Pathé Euroscoop Stappegoor; Olympiaplein 2 in Tilburg (aanvang 16:00 uur). Daar is iedereen welkom. Als u wilt komen, zou u dan willen laten weten of u naar de high tea komt en/of naar de film?

23
May
2023

Vertellerskoffie!

Hoogenboomlaan 30, 4325 DH, Renesse15:00-17:00Gratis parkeergelegenheidReiskostenvergoeding beschikbaar

Graag willen wij vertellers uitnodigen voor onze volgende vertellerskoffie op maandagmiddag 1 mei 2023! De koffie op locatie is dit keer in Renesse. Vertellers (en introducees) uit andere regio’s zijn natuurlijk ook van harte welkom! Het wordt een bijzondere middag, want we onthullen dan de eindpublicatie van Old-School Zeeland. In dit magazine staan interviews met Zeeuwse jongeren en vertellers die hebben meegedaan. Ook blikken we in het magazine terug op onze activiteiten in de afgelopen twee jaar. Wat de koffie extra leuk maakt is dat we afspreken bij het ouderlijk huis en de ouders van Jerry, de projectleider van MDT Cultuur & Kunst. Als dat geen feestje wordt! Aanmelden kan tot uiterlijk 15 april 2023, maar liefst zo snel mogelijk i.v.m. de voorbereidingen.

01
May
2023

Vertellerskoffie!

Dorpshuis Avezaath, Daver 46, 4012BC Kerk-Avezaath10:00-11:30RolstoelvriendelijkReiskostenvergoeding beschikbaar

Graag willen wij vertellers uitnodigen voor onze volgende vertellerskoffie op maandagochtend 24 april 2023! De koffie op locatie is dit keer in Tiel. Vertellers (en introducees) uit andere regio’s zijn natuurlijk ook van harte welkom! Het wordt een bijzondere koffie, want we presenteren dan het vertellers-magazine met de verhalen die velen van jullie hebben opgeschreven bij de Nieuwjaarsborrel in januari! Alle gasten krijgen hier een exemplaar van mee naar huis. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 april 2023, maar liefst zo snel mogelijk i.v.m. de voorbereidingen.

24
April
2023

Eindpresentatie RSG De Borgen

Winsinghof, Brink 10, Roden13:15-14:45Rolstoeltoegankelijk

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van RSG De Borgen mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers . Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 20 april!

20
April
2023

Eindpresentatie Dr. Nassau College

DNK Caltuurcentrum, Weiersstraat 1, Assen13:30-15:00Rolstoeltoegankelijk

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van het Dr. Nassau College mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers . Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 17 april!

17
April
2023

Eindpresentatie ROC Amsterdam

De Uitkijk, Prinsengracht 452, Amsterdam14:00-15:30Rolstoeltoegankelijk

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van ROC Amsterdam mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers. Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 13 april!  

13
April
2023

Reünie met vertellers Amsterdam

Costastraat 91, 1053ZH, Amsterdam11:00-12:30 uurBesloten

Samen met de studenten die vorig jaar meededen, organiseren de 1e jaars studenten een high tea voor de vertellers die dit jaar weer meedoen met ons programma. De jongeren presenteren ook het magazine met de verhalen van dit jaar.

09
March
2023

MDT C&K bij MDT on Tour

Pieter Zeeman Lyceum Zierikzee10:00-13:00Rolstoeltoegankelijk

Vandaag haken we aan bij MDT on tour. Dit initiatief trekt langs scholen in Nederland om de Maatschappelijke Diensttijd nog bekender te maken bij jongeren. Kom vooral langs, want wij gaan samen met jou een korte film maken!

15
February
2023

Eindpresentatie Ichthus College

De Meerpaal, De Rede 80, 8251 EX Dronten10:00-12:30

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van het Ichthus College mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers . Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 11 januari! Voor de vertellers is er een high tea om 10:00 uur, in de Meerpaal; De Rede 80, 8251 EX in Dronten. Daarna begint de filmpresentatie, ook in De Meerpaal, aanvang 11:15 uur. Daar is iedereen welkom. Als u wilt komen, zou u dan willen laten weten of u naar de high tea komt en/of naar de film?

11
January
2023

Vertellers nieuwjaarsborrel

De Brasserie, Arnhem14:30 - 18:00Rolstoeltoegankelijk

We trappen 2023 af met een nieuwjaarsborrel voor de vertellers. Samen toosten we op het nieuwe jaar en alle mooie ontmoetingen die gaan komen met de jongeren. De nieuwjaarsborrel vindt plaats in Arnhem. Vertellers (en introducees) uit andere regio’s zijn ook van harte welkom!  

Was u erbij? Klik hier voor de foto’s
10
January
2023

Eindpresentatie Harens Lyceum

De Biotoop, Kerklaan 30, 9751 NN in Haren13:00-15:30

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van het Harens Lyceum mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers . Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 9 januari! Voor de vertellers is er koffie met gebak om 13:00 uur in De Biotoop; Kerklaan 30, 9751 NN in Haren. Daarna begint de filmpresentatie, aanvang 14:00 uur, ook in De Biotoop. Daar is iedereen welkom. Als u wilt komen, zou u dan willen laten weten of u naar de high tea komt en/of naar de film?

09
January
2023

MDT Cultuur & Kunst Gala 2022!

Van der Valk Middelburg1500-19:00rolstoeltoegankelijk

Trek je mooie jurk of pak maar uit de kast want het is Gala-Time! Samen met alle studenten van het Scalda, die mee hebben gedaan en alle vertellers die zij hebben gesproken gaan we het jaar afsluiten! De films die zijn gemaakt worden vertoond, een dj zorgt voor muziek en naderhand dineren we met de senioren. Als dat geen bijzondere middag gaat worden....

Was u erbij? Klik hier voor de foto’s
01
December
2022