Over ons

MDT CULTUUR & KUNST is een samenwerking tussen HUMINT Solutions en Fable Factory. HUMINT Solutions is expert op het gebied van speuren naar kennis bij mensen. Dit doen ze met de door hun ontwikkelde TINO methode. Fable Factory bestaat uit een team van professionals uit de theater-, muziek en festivalwereld.

Klinkt goed toch?

Sta jij als docent, directeur of onderwijzer open om leerlingen meer buiten de schoolbanken te prikkelen?

Dan hebben we goed nieuws. Want dit is precies ons doel met MDT CULTUUR & KUNST. Jongeren gaan actief en creatief aan de slag en komen in contact met mensen buiten hun eigen bubbel. Bij onze programma’s leren jongeren naast praktische zaken zoals plannen, jezelf presenteren en samenwerken ook grotere lessen. Zoals waarom je anderen nodig hebt, verschillen juist mooi zijn en waardoor iedereen uniek is.

Wat is MDT?

MDT Cultuur & Kunst maakt deel uit van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Sinds 2018 worden door heel het land MDT projecten door en voor jongeren georganiseerd. De MDT is een initiatief van het Ministerie van VWS. Tijdens de MDT ontdek je welke talenten je hebt, je ontmoet nieuwe mensen en je doet iets voor een ander.