Voor scholen

Talentontwikkeling, burgerschap en maatschappelijke impact. Dat en nog veel meer komt samen binnen de Maatschappelijke Diensttijd. Kort ook wel MDT genoemd, is dé kans voor jongeren tussen de 14 en de 27 om erachter te komen waar hun talenten liggen, zich verder te ontwikkelen en uit hun bubbel te komen. En dat allemaal terwijl ze iemand anders helpen.

Klinkt goed toch?

Sta jij als docent, directeur of onderwijzer open om leerlingen meer buiten de schoolbanken te prikkelen?

Dan hebben we goed nieuws. Want dit is precies ons doel met MDT CULTUUR & KUNST. Jongeren gaan actief en creatief aan de slag en komen in contact met mensen buiten hun eigen bubbel. Bij onze programma’s leren jongeren naast praktische zaken zoals plannen, jezelf presenteren en samenwerken ook grotere lessen. Zoals waarom je anderen nodig hebt, verschillen juist mooi zijn en waardoor iedereen uniek is.

Aan de slag

Praktische informatie

Meedoen aan de Maatschappelijk Diensttijd is heel makkelijk en kosteloos. Het enige wat je hoeft te doen is je bij ons aan te melden en gezamenlijk creëren wij het programma. Of dat nou om een hele grote groep gaat of een kleinere groep maakt niet uit. Vervolgens doen wij de volledige uitvoering van het programma. Het enige wat we van jouw nodig hebben is support, aanmoediging en enthousiasme. Ben jij er klaar voor?